6. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 1

!Klicaj dneva!

Najmlajši grmiček na vrtu

Najmlajši grmiček na vrtu

24-urni horoskop

2014 – Temnozeleno drevo 4 5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

Dnevna energija KI 1 – Bela voda 1

Pa je tu nov mesec. Maj je topelprijeten in prijazen mesec. Mesečna energija Rumena prst 5 povzroči, da so energije in s tem tudi ljudje med seboj usklajeni po rojstni energiji – torej po najbolj naravni poti.  Mesečna energija rumene prsti 5 je tista, ki je najmočnejša: Vse ustvari oziroma je vse ustvarjeno iz nje, hkrati pa lahko karkoli in kadarkoli tudi uniči.

Dnevna energija Bela voda 1 je pisana, svetla ali pa temna, je vseprisotna in ima svoj način delovanja, ki ga ljudje ne razumemo zlahka. Lahko nam je zelo koristna, dobra in prijetna, lahko pa nam prinese obilo gorja. Kako deluje je v veliki meri odvisno od nas – ljudi.

Dnevni Predvid – Dnevni horoskop

Bela voda 1

Za vas je danes karmični dan. Torej malo bolj dinamičen in, če ste v življenju že ustvarili vašo lastno disciplino, lahko tudi zelo prijeten in uspešen. Za tiste, ki se vrtijo tako ‘kakršne so okoliščine’ pa se ne zgodi pogosto, da bi bil cel dan dober. Da bi bil današnji dan boljši, se torej držite okvirov, ki ste si jih zamislili v kreativnem trenutku dobre volje. Če tega nimate, pa vsaj zdaj naredite dnevni načrt in se ga držite.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Mesec se vam ni pričel z najboljšim dnevom. Ga pa lahko vi naredite boljšega, ne glede na to, da na vas vpliva energija bele prsti 8. Ta vam prinaša rezultate vašega kratkoročnega delovanja.  In, če vam ni vse všeč, si recite: ‘oooo, zanimivo, le kako lahko delujem naslednjič, da bodo rezultati boljši?’ – ali kaj podobnega in se nasmehnite. Skušajte razumeti vsaj sami sebe, če vas že okolica ne.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

He he. Že spet vam pišem: ‘mirno,  mirno’ in danes tudi zelo premišljeno in počasi. Kaj prehitro vam lahko zavre kri in potem je ni lahko ohladiti. 

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

“Mladost je norost, čez vodo skače, kjer je most.” Pravi slovenski pregovor. Danes vi kljub vsej mladosti, ki jo čutite v sebi skušajte uporabiti vso modrost, ki ste si jo pridobili skozi leta. Le pomislite: vsako leto ste pridobili 365 dni izkušenj. Kako uspešen dan lahko naredite, ko vse te izkušnje vgradite v današnjega!

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Globoko v sebi odseva ves svet, z vami vred. Če ni svetel, se obrnite in si ga oglejte z drugega zornega kota. Saj veste: “Ponoči je vsaka krava črna”, pravi slovenski pregovor. In, ko isto stvar pogledate pred sprehodom po soncu in po njem, se popolnoma spremeni.  Ne verjamete? Meni se. Ko pijem vodo pred sprehodom, je občutek povsem drugačen kot po polurnem miganju.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Prav zanimivo energijsko situacijo imate danes. Iz dneva lahko dobite veliko več kot drugi ljudje, če se le prav obrnete. Kako je prav? To lahko veste vi, če zavestno spremljate vse, kar se dogaja v okolici in ste hkrati pozorni na vaše občutke in rezultate aktivnosti.

Bolj natančno: Prebliske idej, ki jih imate letos lahko danes s spomočjo malo kreativnosti spremenite v velik uspeh.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Opravite delo, ki ste si ga pustili naložiti. In pri tem je stokanje povsem odveč. Sami veste, da ste vi tisti, ki prosite, da lahko drugim delate njihovo delo. In, ker vas niso prozili za to, vam tudi hvaležni niso.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Danes ste ‘zvezda’, igralec na odru’, pevec v spotu! Vaša dejanja opazi vsak. In ne le dejanja, tudi obnašanja, oblačila,.. , vse. Torej bodite čisti, urejeni in točni. Pokažite vse vaše najboljše lastnosti. In, ko ljudje opazijo tiste, za katere vam ni všeč, da jih vidijo, boste vsaj vedeli, kaj vse imate še za narediti… Mar ni tako?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Danes ste izredno močni. Bodite pazljivi, kako to moč uporabljate. Kako? Tako, da ste prijazni bolj kot menite, da je dovolj. Tako, da vdihnete in izdihnete zrak preden spregovorite. Tako, da si vsakega človeka s katerim imate opravka predstavljate kot inteligentnega, pametnega, kreativnega najstnika, s katerim je potrebno delovati prijazno, nežno, s taktom…

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s