7. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 2

!Klicaj dneva!

Črni tulipan ni čisto črn je pa lep.

Črni tulipan ni čisto črn, je pa lep

24-urni horoskop

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

Včasih se sprašujem koliko ljudi čuti prehod energije. Koliko ljudi se hkrati zaveda spremembo energije. Pred leti, ko sem delal v velikem podjetju sem spremljal nekaj sodelavcev, ki za astrologijo tudi slišati niso hoteli. Spremljal sem njihovo obnašanje, njihovo govorjenje in za nekatere sem spremljal le barvo oblačil, ki so jih nosili in kako pogosto so te barve menjali.  Opazil sem, da nekateri spreminjajo barve oblačil na dnevni osnovi in poznam nekaj ljudi, ki zamenjajo barvo oblačil točno ob menjavi KI-jevega meseca, čeprav astrologije Devetzvezdni KI sploh ne poznajo.

Zanima me vaše mnenje. Kako vi vidite, čutite KI energijo?  Se jo zavedate? Ali spremembo prej opazite na sebi ali na drugih? Ali opazite spremembo medsebojnih odnosov? Vesel sem vsakega vašega komentarja. Dobrodošli.

In seveda boste tisti, ki boste redno objavljali komentarje nagrajeni.

7. maj 2014 – Dnevna energija KI 1 – Črna prst 2
Dnevni Predvid – Dnevni horoskop

Bela voda 1

Danes lahko uživate v energiji temnozelenega drevesa 4. V današnji dan lahko daste toliko energije kot jo hočete, vendar bo ta energija shranjena. V dnevu z energijo 2, ko ste vi pod vplivom energije Temnozeleno drevo 4, se kaj rado zgodi, da imate opravka s poslovnimi pismi s finančno vsebino ali pa celo sodno in finančno vsebino obenem. Kakorkoli že, zadeva je za vas trenutno  manj pomembne narave.  Prava zadeva pride na vrsto avgusta in septembra. Zato preden reagirate, zadevo dobro premislite in prespite, potem pa se odločite za postopne in počasne korake. Najbrž so zadeve povezane z lastništvom zemljišča. Če se z zadevo ne strinjate, je jeza odveč. bolj pomembno je, da pravočasno oddate pritožbo ali ugovor.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Danes ste iskana v družbi in službi. Pa tudi v službi bolj za družabne zadeve kot pa za posel. Kolikor vam čas dopušča se poveselite in sprejmite pomoč sodelavcev, znancev prijateljev ali družinskih članov. Danes več dobite z druženjem kot pa s trdim delom. Danes ne hodite v trgovino oziroma ne kupujte prepotrebnih ‘drobnarij’.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Zanimiv je ta svet, mar ne. Zdi se kot, da vas prav nihče ne razume. Niti jaz in niti vi sami. Danes imate izvrstno priložnost, da skozi znance spoznate sebe. Izogibajte se opravka s kovinami in trdimi predmeti in bodite pozorni v prometu. Bodite vidni in če je potrebno tudi pravočasno potrobite.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Čeprav vam je mesečna energija naklonjena, vam dnevna ni preveč. Tako opravite vaše delo in bodite prijazni do vaše družine in sodelavcev, pa tudi do sebe.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Danes ste vidni svetu. To je dan, ko ste na odru, dan slave, dan, ko se ne morete skriti niti doma. Dan, ko se izvejo tudi drobne stvari zadnjih dni. Pokažite svetu vaš sijaj. In, če svet vidi, kaj, kar vam ni všeč – imate takoj delo, da ‘polikate’ še ta del vašega življenja. Mar ne?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Današnji dan je eden lepših v letošnjem letu. To je čas, ko lahko vašo intuicijo skozi akcijo spremenite v svetlobo skozi katero pokažete ves vaš sijaj. In nato luč ugasne. Posvetite nekaj časa tudi vam samim skozi meditacijo ali tih sprehod v naravi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Karmični dan. Danes srečate ljudi iz vaše preteklosti ali pa celo iz vaše prihodnosti. Lahko pa naredite povezave z ljudmi, s katerimi boste že v bližnji in daljni prihodnosti sodelovali v uspešnih skupnih projektih. Seveda danes še ne boste vedeli, kdo je ta človek. Naredite pa vse, za čim več in čim boljše stike.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Sedaj čutite posledice vašega (ne)delovanja v preteklih nekaj dnevih. Naj vam bo to učna ura, da postanete bolj aktivni v vsakodnevnem življenju. Da vsak dan, vsako uro in vsako minuto svetu daste največ sebe, kar morete…

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Le počasi danes. Počasi in premišljeno. Pomembno je, da vas nobena stvar ne vznemiri preveč in da vi ne vznemirite sveta okoli sebe. Previdno in počasi torej.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s