9. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 4

!Klicaj dneva!
2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

9. maj 2014 – Dnevna energija 9KI – Temnozeleno drevo 4
Dnevni Predvid – Dnevni horoskop

9. maj 2014

9. maj 2014

Prejšnji teden, ko sva šla s prijateljem ‘na kavo’ sva se začela pogovarjati tudi o energiji. Kajti blizu je bila menjava meseca. Pa je pripomnil, da se njemu zdi vse isto, da ne čuti nobene spremembe.

Res je. Običajno ne vidimo spremembe na sebi. Ko se počutimo dobro, ko je vse v redu, se običajno ne sprašujemo kdaj in zakaj se počutimo odlično. Ali je to res samo zato, ker smo prejšnji dan zdravo živeli, se zabavali, se gibali, šli pravočasno spat ali je vmes kaj drugega.  Pa vendar vsi vemo, da bi včasih ‘morali’ biti spočiti, ker smo imeli dovolj spanja, ker so bili dnevi mirni in zadovoljujoči, pa ni tako. Prebudimo se bolj utrujeni kot, ko smo šli spat. Stvari ne tečejo gladko, vse se zatika in podobno. Ali pa pride dan, ko naš telefon zvoni ves čas, kličejo nas vsi po vrsti.  Pa vendar ni lahko opaziti razlike dneva od dneva tako, da opazujemo sebe. Najlaže je, da opazujemo ljudi v naši bližini, ki ne vedo, da jih opazujemo in z njimi nismo v sorodu, niti prijatelji, niti tesno povezani na delovnem mestu, pa vendar jih imamo ‘ves čas’ pred očmi.

Danes, 9. maja praznujemo kar nekaj dogodkov: Dan zmage nad fašizmom,  Dan Ljubljane,  Dan Evrope in najbrž bi se našlo še kaj. Zame je najpomembnejši dan, ki ga ni na tem spisku. To je dan, ko sta se moja starša odločila, da bosta živela skupaj. To je bil dan svetle prsti 8 v mesecu svetle prsti 8 v letu črne prsti 2, v devetletju bele vode 1.  In sedaj sta skupaj že več kot 60 let.  In sprašujem se le čemu 9. maj ni dela prost dan.

Ja. Moja starša sta iz drugega časa. Vsi, ki so rojeni pred letom 1955 so ‘iz drugega časa’. Takrat se je namreč končalo enainosemdesetletje bele vode 1 in pričelo 81-letje vijoličnega ognja 9. To je čas, ko se je vse pričelo odvijati hitreje in hitreje in hitrost se še povečuje. Tako je zelo pomembno, da si znamo vzeti čas za mir, tišino v samoti vsaj enkrat na dan za petnajst minut.

Si ga privoščite?

Bela voda 1

Zabaven dan, odličen za druženja. Če rabite pomoč, se zaupajte prijateljem, znancem, sorodnikom ali celo sodelavcu. In, če pomoč rabite, bo prišla pravi čas v pravi obliki.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Saj veste. Letos je vaše karmično leto. Torej leto učenja. Vabim vas, da si zopet prečitate letni predvid, kajti današnji dan je ravno tako v vaši energiji – Temnozeleno drevo 4.  Preberite vsaj dve vrstici spodaj. In ne mislitida nimate časa. Imate ga natančno toliko kot drugi. Vprašanje je le, za kaj ga namenite in kako.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Vem. Ni vam lahko. Najbrž se zadnja leta niste več zavedali, kako pomembno je, da vas ljudje v vaši okolici razumejo. Kajti sedaj vas ne. Pa vam to, da vas razumem prav nič ne pomaga. Raje poglejte, kaj lahko izboljšate. Predvsem pa bodite mirni, naj se zgodi karkoli.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Lepi so vaši dnevi, Če že vsa leta od 2000 naprej vlagate energijo v vaše življenjske cilje, se vam sedaj uresničujejo. Če pa ste brzeli sem in tja imate prav letos in morda prav ta mesec, morda ravno danes še možnost, da pričnete delovati sebi v prid:
Dolgoročno in disciplinirano.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Prav lepo vam je lahko danes. Ljudje vam radi priskočijo na pomoč in vi ste prijazni, prijetni in družabni, Kako bi bilo, ko bi se takšni naučili biti vsak dan in vse dni?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Ne čudite se, če zjutraj čakate 15 minut, da vas opazi natakar, ko želite naročiti jutranjo kavo. In ne čudite se, če se to zgodi tudi v trgovini ali kje drugje. Raje malo pomahajte in vzbudite pozornost. Vznemirjenje je odveč. Ljudje si ne morejo pomagati, danes ste praktično ‘nevidni’.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Že nekaj časa vam napovedujem nove začetke. Seveda jih morate ustvariti sami. Vendar vam priporočam, da jih danes in ta mesec najprej zgradite v sebi. V akcijo pa pojdite junija.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Danes je tako kot vam piše v mesečnem in letnem predvidu skupaj.  Odprite oči in, ko se zgodi, globoko zadihajte, se zahvalite, sprejmite resnico in stopite naprej. In kljub vsemu mora biti delo opravljeno: doma, v službi, med prijatelji…. Bodite pozorni v prometu. Zelo pozorni.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Ste prečitali vaš letni predvid? In mesečnega za maj? Ne? Pa nič. Tam je vse lepo napisano.
In, če vas ljudje ne razumemo. Kdo lahko vaše občutke dobro razloži? Kdo lahko razloži vaše namere, dejanja, misli? Samo vi. Kako bi bilo, ko bi se potrudili in ljudem v okolici vaše misli razložili z njihovimi besedami?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s