15. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 1

!Klicaj dneva!
2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

15. maj 2014 – Dnevna energija 9KI – Bela voda 1
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

Danes je dan v energiji Bela voda 1. Torej se bo mnogim uresničila želja, da se Zofija vsaj malo ‘polula’ in nam pokaže, da bo vreme kmalu boljše 😉 . Kot sem že pisal, vreme bo boljše, vendar vroče kot bo naslednje leto, letos ne bo.  Kajti Sonce letos na Zemlji nima velike moči. Kdor se spomni leta 2005 ga lahko primerja z letošnjim, ki bo precej podobno.  Več o tem si lahko prečitate v zapisih iz začetka februarja letos.

Bela voda 1

Danes je za vas karmični dan, Tako kot za včeraj, tudi za danes velja, da ga laže preživite, ko se držite vašega urnika in seveda sprejmete resnico trenutka. Še naprej veljajo priporočila iz mesečnega predvida. Srečno.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Že res, da vas ljudje danes ne razumejo najboljše. Lahko pa vso pozornost usmerite vase, da razumete – in, če ne razumete, vsaj slišite sami sebe.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Vsa razburjenja so odveč. Ko dobro premislite, lahko vidite, da si jih povzročate sami. Zato le mirno vsak korak in preden karkoli spregovorite: najbprej globoko vdihnite skozi nos in počasi izdihnite skozi usta.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Vsa modrost, ki jo premorete včasih ni dovolj, da bi mirno in lepo preživeli vse trenutke med vašimi sorodniki.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Danes odsevate okolico, zato se ne čudite, kadar so presenečeni, saj vidijo le sebe. Mirno in prijazno ravnajte z vsemi, pa bo lepše in boljše.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Pozorno z denarjem, izjavami in dokumenti.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Opravite svoje obveznosti in se ne ukvarjajte z  opravili za katera vas nihče ni prosil, da jih naredite.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Pozorno. Pazite, da ne stopate po lastnih prstih.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Močni ste. Uporabite jo zato, da ste do okolja – nežni.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s