19. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 5

!Klicaj dneva!

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

19. maj 2014 – Dnevna energija 9KI – Rumena prst 5
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

Najbrž že sami opažate, da je danes močan dan. Močne energije čutite v sebi. V večini ne potrebujete veliko podpore od drugih. To je dan, ko ste samozavestni in se čutite polnomočni.
Nič čudnega torej, da vas res ni veliko, ki prebirate te vrstice, kajti ljudje smo povečini takšni, da iščemo nove vire v glavnem takrat, ko smo v težavah. Le ‘daljnovidni’ veste, da so dobri dnevi najboljši za iskanje virov na katere se zanesete takrat, ko za to nastane potreba. Čestitam. Kajti ni težko biti dobre volje, ko je sončen dan, ko se razumemo s partnerjem, ko smo zdravi in ko imamo dovolj denarja, ko posel cvete. Pravi izziv je biti dobre volj takrat, ko stvari niso takšne kot si jih želimo ali pa nam ustrezajo, mar ne? Pa vendar ravno v takšnih trenutkih rastemo hitreje. V trenutkih težav in v trenutkih izzivov. In pravijo, da človek lahko reši prav vsak izziv, ki se mu pojavi v življenju. Čemu torej ne bi na izzive gledali kot na nekaj dobrega, na nekaj zaradi česar se odločimo, da smo dobre volje, veseli, srečni? Kajti vsak izziv nam prinaša nove rešitve. In večji kot je izziv, večji je naš napredek, večja je nagrada…

Bela voda 1

Mesečni predvid danes velja bolj kot običajno. Preberite si ga. Vendar seveda ne gre zanemariti letnega predvida. Kajti energija črne prsti, ki za vas ni podporna ima velik vpliv na vas. Venda to, da vam ni podporna energijsko, ne pomeni, da z njeno pomočjo ne morete narediti veliko. Lahko. Kajti Črna prst 2 podpira načrtovanje, učenje in notranji razvoj. Vsak dan jo dobro izkoristite . Poembno pa je, da se v fizičnem svetu gibljete – počasi.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Vaša prodorna in jasna energija pomladi, energija temnozelenega drevesa 4 vas dviga, vam daje ponos, vas krasi in krepi.  Le zapomnite si to moč in jo prikličite takrat, ko se ne počutite najbolje tako, da pogledate ponosno drevo, da si predstavljate pomlad, cvetoča drevesa, zelene liste dreves, ki rastejo, cvetijo ne glede na težke razmere, ki so jih imeli pozimi. Tudi vi ste močni, tudi vi ste vztrajni in tudi vi boste dosegli vaše cilje, ko boste vztrajni kot drevesa.

Mesečni predvid vam pove več in hkrati si zopet poglejte letni predvid, da se spomnite – kako? Kako je dobro delovati, da imate od tega časa kar največ.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Več topline, več svobode, več neodvisnosi imate kot kadarkoli. Pa vendar je ne čutite. Ne čutite pa jo zato, ker od okolja pričakujete odobravanje za vaše odločitve, za vaša dejanja. Odločite se že in delujte dolgoročno in načrtovano. Premislite, prespite načrte in pojdite po svoji poti. Še prej pa vam priporočam, da si prečitate vaš mesečni in letni predvid še enkrat.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Nov polet, nova srečanja, nove (nore) ideje vas čakajo danes na vsakem koraku. Vzemite si no toliko časa, da ideje, poznanstva, imena zapišete, da se jih spomite prihodnji mesec in nadaljujete z njihovo nadgradnjo z vašim osebnim razvojem s potjo k uspehom.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Tako pač je. Danes opravite vaše delo. Opravite obveznosti, pa naj bodo prijetne ali pač ne.  Pozorno pa le s kovinskimi predmeti in v prometu.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Kajne, da je lep tale dan? Škoda le, da vas tarejo ‘letne’ nadlege in se skrijejo le za kratek čas. In tako se zavedajte, da so se skrile in, da je ravno maj tisti čas, ko za njih lahko najdete rešitve. Vendar rešene še ne bodo. Težav se boste rešili z vztrajno dolgoročno aktivnostjo. Maj vam le pokaže način dela. Zato nadaljujte.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Le počasi in v vašem osnovnem ritmu naprej. Saj ste si zopet prečitali mesečni predvid, mar ne? Tako današnji ponedeljek kot cel mesec vam dajeta podporo, da dosegate vaše cilje. Seveda še ne takoj danes, vendar jih z vašo vztrajnostjo lahko dosežete v prihodnjih petih mesecih.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Karma, karma, karma. Karma vam pomaga na poti k vaši odločitvi. Če je vaša odločitev blagostanje in svoboda, vas podpira pri teh ciljih. Če je vaš cilj, da se počutite kot žrtev, vas podpira tudi k tem ciljem.  Tako pač je. Vaša odločitev pa je, ali se ob karmičnih dogodkih nasmejete od veselja, da ste se naučili še nekaj in si s tem gradite bolj vesele in prijazne okoliščine ali pa se ‘kisate’, kolnete ipn in si gradite okoliščine v katerih se boste zopet lahko počutili kot žrtev in boste crtljali vaš ego.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Delujte nežno in v dobro zgrajenem redu, disciplini. Kajti to je način, da z vašo udarnostjo, močjo sebe podprete, namesto, da bi se poškodovali.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s