20. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 6

!Klicaj dneva!

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

20.  maj 2014 – Dnevna energija 9KI – Bela kovina 6
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

To je močan dan. Moč dobi od energije Bela kovina 6. Ta energija je utelešenje neba na Zemlji. V ‘Mladem nebu’ Bela Kovina 6 predstavlja Nebo, v družini je to oče (v najboljšem pomenu besede), med živalmi je to pes, ki vedno brani napadenega. Kdor meni, da si je prilastil energijo Bela Kovina 6 (to dostikrat počno politiki in velike organizacije, pa tudi ljudje znotraj organizacije) so v veliki zmoti, kajti z vesoljnimi energijami se ni za igrati. Tako pride ‘kazen’ tudi nadnje, posebej letos, ko je v tej energiji tudi najbolj pravična energija karme – rumena prst 5.

Bela voda 1

Danes se pokažejo vse vaše namere in odkrijejo vsa vaša dejanja zadnjih dni. Ničesar ne morete skriti. Tako pokažite vse vaše adute, naj ti zasenčnijo vse tisto, na kar niste ponosni. Vehemenca je odveč, ponižnost s srčnostjo in prijaznostjo so dobrodošle lastnosti. Danes imate priložnost preskusiti različne situacije. Tako dobite izkušnje, ki jih s pridom lahko uporabite v prihodnje.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Živahen in igriv dan. Hitro se ujezite in hitro razveselite. Jeza je odveč, raje jo spremenite v čudenje: ‘Zanimimo, glej, glej, kaj vse se lahko zgodi…. itn‘. Dan izkoristite za nova poznanstva in za nove ideje, ki se kar vrstijo. Zapišite jih, sicer se jih ne boste spomnili prav dosti.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Današnji dan je dan dela. Opravite to, kar veste, da ‘morate‘. To velja tudi za obveznosti, ki ste si jih naložili in obljube, ki ste jih dali samim sebi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Le počasi danes. Počasi, premišljeno in pozorno. Naj se vam res ne mudi, kajti časa imate dovolj – ko ga pametno razporedite in se tega urnika tudi držite.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Tako pač je. Karmični dan. Sprejmite resnico trenutka. Učite se iz tega, kar ste si skreirali in pojdite naprej. Življenje je bolj pomembno od listin včerajšnjega dne.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Iz včerajšnjega svetlega dne, ste zopet na preobratu. Vse kot, da se premika nazaj. Kot da se svet obrača proti vam. Pa ste se vprašali kam se obračate vi?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Pustite temne misli ob strani. Raje se oprimite svetlih. Kajti v bistvu ste svetli, ste dobri, saj radi pomagate ljudem. In prvi človek, ki mu smete vedno pomagati – ste vi. Nato pa vsi ostali.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Danes ste soočeni s ‘papirji’, z administracijo in z vašimi preteklimi izjavami, s položnicami z dokumenti povezanimi z državo. Pozorno jih preglejte in pazite na to, kaj delate.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Danes vam prijatelji z veseljem pomagajo. No, saj vam velikokrat. In še večkrat vam bodo, ko jih boste iskreno prosili za pomoč. Pa kaj, ko vam prošnje ne gredo lahko iz ust.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s