22. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 8

!Klicaj dneva!

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

Dnevna energija 9KI – Bela prst 8
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

9KI energija Bela prst 8 vedno prinaša spremembe, preobrat, včasih celo prelomnico. No, ko je to le dnevna energija, spremembe niso tako velike, da bi jih opazili na globalnem nivoju. Dostikrat jih ne opazimo niti na osebnem nivoju, pa čeprav se dogajajo. Kajti mnogo ljudi je ‘ujetih’ v rutino vsakdanjika, kjer si rutine ne planirajo sami, iz dneva ne naredijo ‘mini življenja’ ampak z ne veliko misli o tem, kaj si želijo, kaj hočejo doseči, prerinejo skozi dan.

Klicaj dneva je pisan za vse vas, ki se zavedate pomena življenja, ki se zavedate, da vsak dan dodajate v mozaik dosežkov in da je žarišče (fokus) vašega življenja pomemben za doseganje ciljev. Zavedate se, da motilci kot so radio, televizija in mnogokrat celo vaši bližnji ‘odnašajo’ vašo pozornost iz pomembnih, na nepomembne stvari. Včasih se večino časa ukvarjate z nepomembnimi stvarmi, večino energije vložite v nepomembne vsebine, namesto, da bi večino časa vložili v pomembne zadeve, v pomembne dogodke, večino energije vložili v pomembne dogodke vašega življenja. Le tako, da ste večino dneva zbrani in osrediščeni na vaše cilje, na vaše vsebine dela, na vam pomembne ljudi, boste zgradili življenje s katerim boste zadovoljni. Kaj ne bi bilo lepo, ko bi vsak dan posvetili vašim pomembnim zadevam v takšni meri, da zvečer zadovoljni zaspite z opravljenim delom?

In zato, ker vem, da je večina bralcev Klicaja takšnih, vztrajam s tem pisanjem že leta.

Bela voda 1

Današnji dan je v nasprotju z včerajšnjim veliko bolj prijazen. Odlično se počutite v družbi in ljudje so radi z vami, če ste se le otresli včerajšnje energije. Bodite danes na voljo ljudem za drobne stvari in ljudje bodo na voljo vam za katerokoli zadevo. Pogovarjajte se z njimi in zaupali vam bodo prav vse. Pomagajte jim z vašo intuicijo. Na pravi način seveda.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Energija Bela voda 1, pod katere vplivom ste danes vam pomaga, da ste še bolj samozavestni, gotovi v vašem bistvu, v vašem srcu. Pomaga vam tudi, da se okrepite, da ojačate vaš imunski sistem, povečate osebno energijo. Tako bodite do sebe pozorni tudi vi sami. Nikar ne izkoriščajte viškov energije in dobrega počutja zato, da opravljate nevredna opravila, neplačano delo, ki ni vaše in za katerega vas ni nihče ni prosil, da ga opravite, pa čeprav imajo mnogi do vas popolnoma nerazumne zahteve. Povprašajte jih, čemu menijo, da to ne pripada nekomu drugemu in jih prosite za nasvet, kako bi zadevo rešili oni.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Ali ste opazili, da ste danes malo bolj sramežljivi kot običajno. Pa nežni in prodorni hkrati. Si želite, da bi lahko bili takšni vsak dan? Izvolite. Opazujte se in delujte tako kot vas nosi energija. Na ta način se boste naučili uporabljati prodorno 9KI energijo Temnozeleno drevo 4. Postali boste še bolj uspešni tam, kjer je potrebna dolgoročna osredotočenost in veliko različnih odnosov.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Le dobro premislite koliko časa in energije potrošite za posamezno aktivnost. Za vse tako ali tako ni časa. In prijatelji in znanci vas vabijo na vse mogoče pomembne zadeve, kjer nimate kaj početi. Spomnite se – vi živite vaše življenje in vi odločate o tem komu boste laskali in delali usluge. Kaj ne bi bilo dobro, da bi bili to vaši domači in vi?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Nove ideje, novi začetki – vendar vse v smislu tega, kar že počnete. Le pojdite naprej, Uresničujte ideje ali pa jih vsaj zapišite, da bodo jutri še vedno sveže in, da jih boste lahko uresničili čimprej. Kajti le opravljeno delo prinaša rezultate. Mar ne?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Opravite vaše delo. Le spomnite se, kaj vse ste obljubili, kaj ste naredili in česa niste. Opravite ga danes, sedaj, kajti le tako bo narejeno in vaša glava čista za nova doživetja, nove izkušnje, za nove izzive.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Seveda ste doživeli že lepše dneve. Pa nič hudega. Tudi zimo ste preživeli, pa boste še to ‘zimo’ nerazumevanja današnjega dne. Odličen dan za pripravo na naslednji mesec, ko lansirate vaše sposobnosti v vesolje…

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Karmo nosite s seboj, kamorkoli greste. In danes vam karma kaže, da si vzemite čas zase in za premislek o vsaki zadevi, ki se jo lotite, ne glede na to ali je to službena obveznost ali vaš pogovor s sorodnikom. Prav za vsako stvar si privoščite čas za premislek in aktivnosti opravite premišljeno in predvsem počasi, brez ihte. V nasprotnem primeru bo enegija poskrbela, da vas zaustavi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Dinamika današnjega dne vas ne pusti pri miru. Vsi vas hočejo. Eden na tej, drugi na drugi strani. Poleg vsega pa doživljate uspehe in neuspehegraje in pohvale. Vse skupaj pa je – učenje. Učenje ‘Sejma življenja’, ki vam daje možnosti, da izkusite marsikaj, kar drugi ne moremo in si zapomnite občutke. Izkušnja je zlata vredna v prhodnjih dneh, ko se ravno zaradi njih, laže odločite v pomembnih zadevah.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s