25. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 2

!Klicaj dneva!

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

Dnevna energija 9KI – Črna  prst 2

Dan  brisače
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

Dan 9KI energije Črna prst 2 vedno pokaže svoje značilnosti v vsakovrstnih ‘križiščih’ pa naj bo to na cesti ali v komunikaciji, v stanovanju ali v trgovini. Tam, kjer se srečujemo se ta dan pojavljajo ‘zastoji’. To še posebej velja povsod tam, kjer ljudje preveč hitimo.  Danes pojdite torej po opravkih tako, da imate dovolj časa prej, ko odhajate in pri odhodu.

Bela voda 1

Samozavest in samozadostnost označujeta vaš današnji dan in današnje delovanje. Samozavest je seveda popolnoma dobrodošla, samozadostnost pa je vedno tisti del človeka, ki ga imenujemo ‘ego’. Kajti noben posameznik še ni družina, kaj šele mesto ali država. In pogovor, ki ga opravljamo pred ogledalom je le redkokdaj tako zanimiv kot tisti, ki ga imamo z drugim človekom.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Danes ste še boljši organizator kot običajno. Vse, kar naredite teče gladko in v ozadju. Komajda lahko kdo opazi, da ste vse to pripravili vi.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Danes’ živite  v ogledalu’. No, ne dobesedno, pa vendar ste ravno vi tisti, ki odsevate ljudi, ki se pojavijo v vaši okolici. In ravno zato se kaj lahko zgodi, da imajo ljudje nenavadne, celo nemogoče zahteve do vas. Povprašajte jih, kako bi zadevo rešili oni.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Opravite vaše delo tako kot je potrebno. Tako kot ste se zaobljubili sebi. Izogibajte se nevarnim situacijam s kovinami in kamnom.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Vidni ste. Nove izkušnje vam dajejo pogled naprej v prihodnost.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Le mirno. Hitrost je vaša prijateljica in vaša zanka.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Karma vam pomaga graditi življenje na vsakem koraku.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Posvetite dan sebi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Premišljeno in počasi. Posebej v križiščih.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s