28. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 5

!Klicaj dneva!

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

Dnevna energija 9KI – Rumena prst 5

Presenetljivost kreacije
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

Rumena prst 5, 9KI energija, ki kreira prav vse in ki lahko kadarkoli uniči karkoli, je najmočnejša od vseh devetih energij. Maja meseca smo priča njeni dejavnosti bolj kot običajno, saj se je izražala na vseh področjih našega življenja. Kot energija meseca bolj pride do izraza v našem vsakdanjem življenju. Nagrajeni smo vi. Tisti, ki neumorno delujejo k izboljšanju življenja in sveta so nagrajeni z boljšim življenjem in izboljšanjem njihovega okolja, tisti, ki niso osrediščeni, ki delujejo sporadično, dobivajo občasne in mešane ‘pakete’ , ki ustrezajo njihovemu (ne)delovanju v škodo ali korist.  Rumena prst 5 lahko poistovetimo s karmičnim načelom, ki vsakemu vrača točno to kar ta daje v svet. In zagotovo ne po naših pričakovanjih. Ker je danes mesec 5 in dan 5 v letu 4, je karmična energija spet še močnejša kot običajno.

Bela voda 1

Ko zrcalite vaše okolje, se vam lahko zdi kot da nimate moči upravljati s svojim življenjem. Do določene mere je res tako, vendar imate vedno možnost narediti vaše življenje po vaši meri. Eden od načinov je, da si danes vzamete dvakrat ali trikrat po petnajst minut časa, da se v samoti, tišini in mirovanju  ozrete vase…

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Vse, kar delate danes, je pomembno za izboljšanje vašega življenja. Ko ste v sebi, ko čutite ‘tukaj’ in ‘sedaj’ – delujete najboljše. Sprejmite resnico trenutka, kajti pričakovanja nikoli niso odsev realnosti. Ko želite predvideti prihodnost, jo naredite z ustrezno aktivnostjo.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Vaša prizadevanja danes kažejo pravo podobo. Vaš svet je ustvarjen v skladu z vašim delovanjem in vam daje plačilo za vse, kar ste storili. Plačilo je razporejeno tudi vsem tistim, ki vam omogočajo, da delujete. Pričnite se pripravljati na nov čas, na novo obdobje, na nove začetke, ki ste jih imeli do sedaj le ‘v glavi’.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Vaše impulzivno delovanje je za vas lahko koristno le, kadar je v skladu z vašimi dolgoročnimi cilji in usklajeno s sedanjostjo. Nehajte sanjariti in raje pričnite živeti in ustvarjati vaše sanje z delovanjem tukaj in sedaj.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Plačilo za vaše kratkoročno (ne) delo je tu. Natančno ustrezno vašemu delovanju. In ‘plačilo’ ni vedno le v denarju. Zdravje, dobri odnosi, prijatelji, itn so bolj trdne valute kot današnji denar.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Danes so na odru vse vaše lastnosti, ki se jih dostikrat ne zavedate niti sami. Na plan pridejo vaše ‘skrivnedejavnosti. Letos ste razkriti in boste razkriti na vseh področjih življenja. Delujte z ljubeznijo.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Načrtujte. Učite se hitro. Pripravljajte se na ‘nori’ čas, na nore nove začetke. Vendar naj bo vaše delovanje le ‘notranje’. Naj aktivnosti v ‘zunanjem’ svetu počakajo do 7. junija.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Sami sebi kažete vse tisto, kar je najboljše za vas. Vendar vse to, kar si kažete, lahko vidite le skozi druge ljudi, kajti vsak od njih odseva del vas.  Opazujte in sprejmite resnico življenja. Opravite vaše delo tako kot je potrebno. Natančno in do konca.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Se vam zdi, da se vam dogaja krivica? Nikar. Tudi vi dobite točno to, kar si zaslužite. Vendar je vaše delo tudi, da podprete vso vašo okolico, da ji daste to, kar ona zase ne zna pripraviti. Kar znate le vi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s