4. junij 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 3

!Klicaj dneva!

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

Dnevna energija 9KI – Mlado drevo 3

Rojstvo
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

Vsak dan doživimo rojstvo. Rojstvo novega dne; rojstvo novih občutkov; rojstvo novega odnosa do naših najljubših in seveda rojstvo samega sebe. Mnogokrat se ne zavedamo, da smo vsak dan ‘novi’ in, da je vsak dan kot eno majhno novo življenje in, ko gremo spat ‘umremo’. Ne vemo, da obstajamo, ne obvladamo več sanj, ki jim rečemo ‘življenje’ in predani smo na milost in nemilost neznanim silam, ki jim nekateri rečemo ‘KI’, drugi ‘Bog’, ‘Stvarnik’, ‘Kozmos’ in tako naprej. Kljub temu se vsak dan znova rodimo v nov dan, v nove sanje življenja.

In današnji dan je rojstvo v širšem pomenu besede. Rodila se je nova energija, ki bo že jutri zvečer prevzela ‘oblast’ na našem svetu. Kajti v družini vedno vlada najšibkejši. Kajti, ko se zajoče dojenček, se vsa družina podredi njegovim potrebam…

Kako bi bilo, ko bi sebe vsak dan videli kot novo bitje? Kako bi bilo, ko bi na vsako jutro pogledali kot na novo rojstvo vas samih? Kako bi bilo, ko bi se vsako jutro pripravili na nov dan? Se že zjutraj zavedel, kaj želim v tem ‘mimi življenju’ doseči, se na to pripravim, delam in naredim tako, da se zvečer z veseljem uležete v posteljo in si rečete: “Zadovoljen sem s tem, kako sem preživel današnji dan.”?

In, ali bi v takšnem dnevu priporočili to spletno stran še komu? Bi stisnili tipko ‘Tweet’, ‘fb’, G+ in razširili informacijo, da bi prišla prav še komu?  In seveda se lahko naročite na informacije o novem klicaju. Tako ne boste pomagali le vašim znancem in ‘frendom’ v socialnih omrežjih. Pomagali boste tudi vam in tej spletni strani, da bo obstajala še naprej. In tisti, ki imate prjatelje v svetu, lahko tudi njim sporočite stran, kjer so objavljene informacije o 9KI partnerstvu v angleškem jeziku: http://find-your-perfect-partner.9ki.org

Bela voda 1

Že res, da ste se danes znova rodili. Rodili ste se v dan, ko ste polni idej in, ko kar pokate od energije. Kljub temu vam toplo priporočam, da te ideje udejanjite za vaše ‘notranje’ aktivnosti: Za načrtovanje, za učenje, za pripravo na še večjo aktivnost učenja v naslednjih mesecih.  Da bi vedeli čemu, vas  vabim, da si prečitate vaš osebni letni in mesečni predvid.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Še dan in pol in prične se vaš ‘Ta nori dan’. No v resnici bo to nori mesec. ‘Nori’ v pomenu kot si ga boste naredili sami. Stvarstvo vam pripravlja najbolj dinamično in delujočo učilnico življenja kot si jo sploh lahko predstavljate. Tako je dobro, da se nanjo pripravite. Pripravite vsak dan in vsak večer tako, da se lahko naslednji dan z veseljem in z vsem navdušenjem učite spet in spet in znova. Saj poznate tisto Pavčkovo pesem:

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.

Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,

a v sebi – do rdečice
čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi
vnovič
in zopet
in znova.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Se pripravljate na novo rojstvo? Za vas bodo rojstva ta mesec drugačna kot za druge ljudi. Mogoče malo manj prijetna, vendar zato bolj polna spoznanj in pozornosti kot za druge. Pripravite se danes, nadihajte se zraka, naredite zaloge humorja in miru; poglejte kdo so tisti, ki so vedno z vami,  ki vas vedno sprejmejo, podprejo, ne glede na to, kako se počutite. To so vaši prijatelji.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Čeprav imate že kar nekaj let ste v svojem bistvu pravi otroček. In to je dobro, saj na takšen način pred vami leži še vse življenje. In, kaj boste z njim je odvisno od tega, kaj naredite z njim vsak dan posebej. In danes je zopet nov dan. Odprite oči in se čudite…

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Priznajte. Življenje je prav lepo. Pa čeprav vas ne podpira vedno ravno tako kot si želi vaš um. Podprti pa ste vedno. Še bolj takrat, ko tudi vi podpirate življenje. Kako bi bilo, ko bi to počeli vsak dan? Mirno, odločno, z jasnim namenom, da dosežete vaše cilje. Nadaljujte s takšno usmeritvijo ali pa pričnite z njo – ne danes. Takoj.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

In letos ste v popolnoma novih začetkih. Čemu se ne bi pričeli učiti živeti – vsak dan znova?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Odveč je žalost in vedno nam manjka idej, in akcije. Še dan in pol in energija bo za vas ugodna, da pričnete z akcijo, da poletite vašim idejam in ciljem naproti. Pripravite se.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Tudi vaši prijatelji, znanci in družinski člani se rodijo vsak dan znova. Kako bi bilo, ko bi nekaj časa posvetili njim. Ali ste že doživeli trenutek, ko vam je otrok želel pomagati s tem, da je nesel kaj (zanj zelo) težkega? Kako srečen je bil, ko ste mu to dovolili! Čemu ne bi dopustili, da vam danes pomaga kdorkoli, čeprav to zlahka naredite sami. Morda pa je v sebi otrok, ki bo srečen, ko mu to dopustite.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

In spet ste ogledalo drugim – in sebi. Ali vedno veste, kdaj se gledate v ogledalu, kdaj odsevate nekoga drugega in kdaj ste to vi?

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s