27. junij 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 4 2

!Klicaj dneva!

2014 – Temno zeleno drevo 4
6. junij – 7. julij – 
Temno zeleno drevo 4
24-urni horoskop 

Dnevna energija 9KI:
Črna prst 2

Dnevni predvid – Dnevni horoskop

Današnjo dnevno energijo 9KI 2 imenujemo Črna prst 2. Črna prst predstavlja najboljše okolje za vzklitje in začetno rast rastlin. Sprejema toploto sonca, hvaležno vsrkava vodo in hrani semena in mlade rastline, ki so v njej. Sprejema pa tudi vse, kar je odmrlo in spreminja v novo črno prst. To je energija, ki daje. Ki predstavlja čisti altruizem, mamo v najosnovnejšem pomenu besede. Primerjali bi jo lahko z indijsko boginjo Kali 9KI energija Črna prst 2 ne prenaša dobro hitrosti, še manj pa prenaša hitre spremembe in izkoriščanja. Tako je danes za vse nas zaželeno sproščeno, počasno in mirno gibanje tako v prometu kot v poslu in doma. Še posebno pozornost vam priporočam v križiščih. Kakršnihkoli križiščih: na cesti, v zgradbah, v centrih, kjer se srečuje veliko ljudi. Mord še najboljša izbira se mi zdi, da se teh velikih centrov izognete.

Vojko J Kalan

Mesečni predvid

Ko si želite mesec preživeti lepše in boljše, Si vsak dan preberite letni predvid in se zavedajte, da je vse, kar je tam napisano veliko močnejše, saj sta letna in mesečna energija enaki. Hitro boste ugotovili, da je v predvidu napisano več kot ste videli v začetku,

Črna prst 2

Le naprej. Z osredotočenostjo na vaše dolgoročne, srednjeročne in kratkoročne cilje. Današnji karmični dan vam pokaže na katerih področjih delujete odlično, kje povprečno in opozori vas tudi na področja, kjer so zaželene spremembe. Sprejmite resnico, ki vam je podana – s preprostim ‘Hvala’. Brez komentarjev. Zaželeno je edinole vprašanje, kadar vam ni popolnoma jasno, za kaj gre. Brez izgovorov in opravičevanja. Sedaj ste vi tisti, ki potrebujete pomoč. Sprejmite jo, ko vam je ponujana, pomagajte pa le takrat, ko vas za to jasno in iskreno prosijo.  Kajti pravo pomoč boste lahko dajali večim, ko boste uresničili vaše načrte. Če pa vaši načrti zastanejo, boste vi potrebni pomoči, kar vas zagotovo ne osreči.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Temnozeleno drevo 4

Saj veste: Še vedno je to vaš karmični mesec v karmičnem letu. Karma vam na vsakem koraku sporoča, kako dobro delujete za vaše dobro in v skladu z vašimi pogledi na svet ter v skladu z vašimi dogovori z okolico, družbo.  Danes je fokus na poslu, na družbi, družini, čeprav se pokaže tudi na področjih, za katera lahko menite, da z družino nimajo nobene zveze. Prisluhnite raje in odvrzite pričakovanja.

Bi radi težave reševali hitreje? Boljše? Z manj bolečine?  Življenjski coaching vam pomaga. Pri coachingu uporabljam tako NLP Coaching in Intuitivne coaching metode kot energijski coaching in astrologijo Devetzvezdni KI. Moji klienti zato napredujejo hitreje in lažje.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas. 

Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Bela kovina 6

Danes imate lahko lep in prijazen dan, vse dokler ste pozorni, da ne pohodite lastnih prstov na nogah. Uporabite dan pametno in modro. Že res, da vas mnogi vabijo na različne prireditve in srečanja, pa vendar bodite tam le toliko časa, dokler imate kaj početi. Nato raje izkoristite čas za kaj novega, kaj nenavadnega, neobičajnega, kar si želite že dalj časa in si nikoli niste dovolili. Nova izikušnja na enem področju, vam prinese mnoge rešitve na drugih področjih življenja. Preko celega dne pijte dovolj vode. (Voda je brez okusa in dodatkov) in se izogibajte poživilom kot so alkohol, kava, tobak itn. Ti vas v prvih trenutkih ‘dvignejo’ kasneje pa ste ravno zaradi njih brez moči in volje. Poglejte naprej. Namesto, da stopate v prihodnost – si jo raje gradite. Vsako uro malo, vsak dan malo…

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Opravite prevzete obveznosti. Do vas samih in do okolice. Pa tudi delo, ki ste si ga naložili. Ga je preveč? Delegirajte vaše sodelavce in prijatelje. Kolege, s katerimi greste skupaj k vašim ciljem. Nimate takšnih kolegov? Torej je skrajni čas, da si jih pridobite. Ravno ta mesec je za to najbolj prikladen.  V prihodnje bodite bolj pozorni na to, kaj vse si zastavite in obljubite.

In, ko ne želite prevelikega stresa, ko si želite uspeh in srečo, vas vabim na življenjski coaching sedaj, tako, da boste prippravljeni ne le na julij, temveč tudi na prihodnje leto. Sedaj je pravi čas.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Bela prst 8

Ste si prečitali uvod? Vse, kar je napisano v njem danes za vas velja še bolj. Že res, da sta vam letna in mesečna energiji naklonjeni, pa vendar ima pomembno vlogo tudi dnevna energija.  Vse aktivnosti naj bodo torej dobro premišljene in počasne. Ko se vam prvič zatakne, se spomnite tega priporočila in pričnite delovati počasneje.

NLP življenjski coaching je tisti, ko vam ni potrebno povedati nič o vašem notranjem življenju, o dogajanju v vašem srcu, pa s pomočjo coacha rešite ravno te stvari, ki vam povzročajo največje težave. Privoščite si življenjski coaching. V tem procesu vi sami stopite ne pet, deset korakov višje – hitrejše in bolj uspešno.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

– – –

Rdeča kovina 7

Ko danes odsevate sami sebe, vam ljudje iz okolice gotovo niso vedno všeč. Še posebej ne takrt, ko rešujete skupne zagate. Hkrati imajo ravno ti ljudje do vas nenavadne zahteve. Pa ni problema. Tu je stvar komunikacije. Ko jih boste iskreno prosili za pomoč – ko jih boste vprašali: “Kako pa bi vi rešili to težavo?” se bodo zamislili nad nalogo, ki so jo prepisali in vam pomagali. Sicer pa je današnji dan odličen za sprehod po gozdu, za meditacijo, za urico samote v tišini in miru.

Tako sem prepričan, da ne boste prišli na življenjski coaching. Čeprav vidite kako vam razpada okolje, kako ne znate ohraniti družine, kako imate težave na delovnem mestu in sami s seboj. Škoda. No, če se vseeno odločite in boste jasno zavzeli stališče, da želite stopiti naprej, vas bom kljub vsemu sprejel na pogovor.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Rumena prst 5

Nasmejte se. Kajti še kar nekaj časa ne boste letno v takšni energijo kot ste danes v dnevni. Še najbolje je, da opravljate vaše delo in se ne mešate v posle drugih.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Modros vam prinaša življenjske radosti

Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Vijolični ogenj 9

Danes ste močnejši. Polni iniciative. Pa vseeno vam zadeve ne stečejo. Raje počakajte. Počasi boste lahko stopili naprej prihodnji mesec.

Prihodnji mesec je odličen, da pričnete z delom na sebi. In, ker pri življenjskem coachingu uporabljam mnoga znanja – tudi astrologijo Devetzvezdni KI, vam povem, da ni bolšega časa, da pričneva sodelovanje. S tem se znebite mnogih strahov, ki se vam porajajo, izboljšate lahko celo počutje in se pripravite na čase, ko boste poleteli novim izzivom naproti. Kajti ti časi se bližajo z bliskovito naglico. Bodite pripravljeni nanje.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih.

Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Bela voda 1

Super dan, da pričnete ali nadaljujete z dejavnostmi osebne rasti. Kajti letošnje leto je najboljše ravno za vašo osebno rast. Pripravite se, da boste učenje nadaljevali tudi prihodnji mesec, da vas mesečna energija ne bo odnesla v hitre aktivnosti, za katere bi vam bilo v prihodnje žal.

Za vas je SEDAJ odličen čas za začetek življenjskega coachinga, da se pripravite na prihodni mesec in nato na prihodnje leto, ko boste lahko poleteli fantastičnemu življenju naproti – če boste pripravljeni seveda.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani.

 Mesečna energija je enaka letni in tako je vse, kar je napisano v letnem predvidu veliko močnejše.

– – –

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

– – –

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s