7. julij 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 3 1

!Klicaj dneva!

2014 – Temno zeleno drevo 4
7. julij  – 7. avgust – Svetlo
zeleno drevo 3
24-urni horoskop 

Dnevna energija 9KI:
Bela voda 1

Vrelec mladosti

Pozorno na soncu

Mesec bela voda 1. Tudi Sonce ima večjo moč kot junija

Danes se je pričel nov energijski mesec. Se počutite drugače? Vsak dan se. Le pozornost nam uhaja vedno drugam, namesto, da bi občutili sami sebe in se tega zavedali.

Julij bo veliko bolj ‘pisan’ in nenavaden kot pa je bil junij, ko Sonce ni imelo kaj dosti moči. Energija mladega drevesa 3 je nepredvidljiva in deluje nenadno – v trenutku.  Julij je torej v znaku nepredvidenih, hitrih dogodkov, ki tako hitro kot pridejo – tudi grejo.

Ponedeljek 7. julij se pričenja z energijo bela voda 1, ki ‘hrani’ energijo svetlozeleno drevo 3. Vendar pa v primeru, da jo je preveč, to energijo lahko tudi zaduši. Tako kot preveč dežja zaduši male mlade rastlinice.

Danes je takšen dan

Vojko J Kalan

Mesečni predvid

Nov mesečni predvid za julij, pa bo kaj kmalu na voljo.

Temnozeleno drevo 4

Dnevna energija vam ni najbolj prijazna, zato bodite vi prijazni do sebe. Prijazni in premišljeni. Odločitve naj bodo dolgoro

Bi radi težave reševali hitreje? Boljše? Z manj bolečine?  Življenjski coaching vam pomaga. Pri coachingu uporabljam tako NLP Coaching in Intuitivne coaching metode kot energijski coaching in astrologijo Devetzvezdni KI. Moji klienti zato napredujejo hitreje in lažje.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas. 

Mesečna energija vam nalaga, da opravite vse, kar ste si naložili, pa naj bo to doma v službi, med prijatelji, v poslu in predvsem – na osebni ravni. 

– – –

Rumena prst 5

Danes ste zvezda. Vsak vas opazi. Naj opazijo tudi vaše dobro delo. Pokažite vaše dobre lastnosti, vendar naj vas ne prevzamejo. Stojte na tleh.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Modros vam prinaša življenjske radosti

Julij je  za vas veliko bolj prijeten kot junij. Več časa poklonite sebi v družbi vaše družine prijateljev. Seveda pa opravite vse obveznosti, ki vam jih ‘nalaga’ vaše redno delo in seveda, kar ste se zaobljubili, da naredite zase. 

– – –

Vijolični ogenj 9

Danes ste polni nove energije. Končno. Zadihajte in si poklonite nekaj časa zase tako, da se okrepite po dolgem mesecu.

Julij je odličen, da pričnete z delom na sebi. In, ker pri življenjskem coachingu uporabljam mnoga znanja – tudi astrologijo Devetzvezdni KI, vam povem, da ni bolšega časa, da pričneva sodelovanje. S tem se znebite mnogih strahov, ki se vam porajajo, izboljšate lahko celo počutje in se pripravite na čase, ko boste poleteli novim izzivom naproti. Kajti ti časi se bližajo z bliskovito naglico. Bodite pripravljeni nanje.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih.

Končno ste izplavali iz vode in mesečna energija črne prsti je za vas malo bolj prijetna. Pa naj vas ne ogoljufa občutek. Še vedno delajte na sebi. Red in urnik vam pomagata.

– – –

Bela kovina 6

Posvetite se sebi. Opravljajte svoje delo in bodite čimbolj prijazni.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

Mesečna energija vas podpira, vendar pa povzroča, da vas okolica ne razume vedno tako kot si vi predstavljate, čeprav se obnaša kot bi vas razumela. Pozorno!

– – –

Rdeča kovina 7

Počasi. Počasi. Počasi. In premišljeno.  Mesečna energija vas spet ‘nosi’ in kaj malo vam je mar tako za predvid kot za ves svet razen za vas same.  Pa vendar se zavedate, da to niste vi. Da ste vi tisti, ki ste pozorni, nežni, ki radi pomagate…. Vi se odločate katere akcije so vaše…

Spet vam je tako lepo, da ne boste prišli na življenjski coaching. Čeprav vidite kako vam razpada okolje, kako ne znate ohraniti družine, kako imate težave na delovnem mestu in sami s seboj. Škoda. No, če se vseeno odločite in boste jasno zavzeli stališče, da želite stopiti naprej, vas bom kljub vsemu sprejel na pogovor.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

Mesečna in devetletna energija je enaka. Spet vam gre vse od rok, Vse, razen zdravja in energije. Čeprav ste dinamični, vam v popoldanskih urah pričenja primanjkovati moči. Tresete se, nervozni ste.  Kdaj boste naredili prvi korak, da vam pomagam?

– – –

Črna prst 2

Delo. Delo. Delo.

Pa ne samo delo na poslu. Opravite obveznosti do sebe in do družinskih članov. Te so ravno tako pomembne. In Opravite le obveznosti. Pustite pri miru vse tisto, za kar vas nihče prosil ni.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

Pozorno delajte z dokumenti in denarjem. Naj bo vse preverjeno in prešteto. Raje trikrat kot nikoli. 

– – –

Bela prst 8

Močni ste. Pa vendar kakorkoli usmerite svojo moč – deluje drugače kot ste pričakovali. Tako jo uporabjajte modro – predvsem za vaše boljše počutje in zdravje.

NLP življenjski coaching je tisti, ko vam ni potrebno povedati nič o vašem notranjem življenju, o dogajanju v vašem srcu, pa s pomočjo coacha rešite ravno te stvari, ki vam povzročajo največje težave. Privoščite si življenjski coaching. V tem procesu vi sami stopite ne pet, deset korakov višje – hitrejše in bolj uspešno.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Čeprav je danes malo ‘lenoben’ dan, je začetek novega meseca – za vas karmičnega meseca, ki vam prinaša učenje. Učite se takoj.

In, ko ne želite prevelikega stresa, ko si želite uspeh in srečo, vas vabim na življenjski coaching sedaj, tako, da boste prippravljeni ne le na julij, temveč tudi na prihodnje leto. Sedaj je pravi čas.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Karmični mesec je z vami. To je čas učenja iz življenja. Nič vam ni skrito in nič prihranjeno. Karma daje točno to, kar si zaslužite. 

– – –

Bela voda 1

Karmični dan. Nič posebnega, vendar je začetek novega obdobja – napovednik prihodnjega leta. Tako bodite pozorni do vsega, kar se vam godi.

Za vas je SEDAJ odličen čas za začetek življenjskega coachinga, da se pripravite na prihodni mesec in nato na prihodnje leto, ko boste lahko poleteli fantastičnemu življenju naproti – če boste pripravljeni seveda.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani.

 Mesečna energija je enaka kot bo prihodnje leto – vse leto. To je čas novih začetkov. Vendar vam priporočam, da letos nove začetke pričnete v sebi. Naslednje leto pa v svetu. 

– – –

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

– – –

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s