Svetlozeleno drevo 3 prinaša novo energijo, nove izzive…

Vedno si želim, da bi bila spletna stran najbolj uporabna, najbolj moderna, najlažja za uporabo. Seveda to ni vedno lahko. Do sedaj nisem ustvaril dovolj sledilcev, ki bi mi pomagali pri delu, da bi naše znanje razširili v Slovenijo in jo naredili lepšo in bolj prijazno.

Torej ni čudno, da je ravno danes, na dan 9 v mesecu 3 prišlo do nove podobe in delovanja spletne strani www.9zvezd.com. In, če bo vse prav, bomo to podobo razširili skupaj, saj je vse več zanimanja za nov tečaj Devetzvezdnega KI. In seveda zanimanje ustvari tudi priložnost. Hvala.

Pred tednom dni tudi sam še nisem vedel, da bom na strani uvedel tako velike spremembe. Upam in verjamem dobrodošle tudi za vas. Morda v začetku ne enostavne, vendar kasneje veliko bolj uporabne rešitve so to kot pa so bile doslej. Kajti dnevni energiji boste lahko sledili kar preko svojega Android telefona, ki ima instaliran twitter. Naročite se lahko le na sporočila, ki zadevajo vas same ali pa na vsa sporočila iz te strani.

Poleg tega lahko sporočila na spletno stran in drugim uporabnikom dajete tudi sami. tako preko računalnika kot preko telefona. In, ko želite, je vse skupaj lahko objavljeno tudi na vaši fb strani.

Obvestila so sedaj na isti strani kot mesečni predvid, tako vedno dobite bolj popolno informacijo o tem, kako ravnati.  Za vsa vprašanja sem vam na voljo kar tukaj na tej strani.

Vojko

Tisti pa, ki ste domači tudi z angleškim jezikom ste vabljeni na mojo spletno stran v angleščini, kjer je vsebina nekoliko posvečena boljšim partnerskim odnosom.  Še posebej pa bom vesel, če boste to povezavo širili preko socialnih omrežij tistim, s katerimi ste povezani.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s