Četrtek, 10. julij: Dan rdeče kovine 7 v mesecu 3

Dan Rdeča kovina 7 je Super

Saj ta energija pomaga vsem nam, da laže sprejmemo spremembe v okolici. Torej, upam, tudi spremembe na tej spletni strani, ki so narejene zato, da bi šli s časom naprej, da bi od strani dobili več v krajšem času. Da bi lahko informacijo podali več ljudem in, da delamo ta svet boljši za en korak naenkrat.

Grafika za 'Klicaj dneva'

Grafika za ‘Klicaj dneva’ v twitu.

Mnogi ste že dojeli spremembo prej, preden je bila do konca narejena. Veseli me, da že veselo spremljate nova dnevna sporočila preko Twiterja in jih širite še naprej vašim prijateljem in znancem. Saj ste vi tisti, ki poznate njihove rojstne datume in jim tako s prstom na mesečni predvid – pa tudi na dnevni izziv pokažete, kako lepe in velike priložnosti imajo za izboljšanje življenja.

Da bo stvar lažja, še enkrat na kratko.

– Klicaj dneva je pač klicaj. Je blog, kjer pišem posebnosti ali prebliske. Kjer se lahko javljate tudi vi z vašimi komentarji in / ali članki.

– Vaš ‘osebni’ Klicaj dneva pa je objavljen na vaši osebni strani – na vašem mesečnem predvidu. Natančno rečeno – na gorni desni strani kjer je mesečni predvid.

– na spodnji desni strani mesečnega predvida, pa so vsa obvestila ‘na kupu’. Tu lahko sodelujete tudi vi in pišete vaše pripombe. Le na twitter.com se prijavite. Prijava je enostavna in hitra.

– ‘osebni’ klicaj lahko sprejemate na vaš telefon – tudi, če je čisto navaden – kot SMS, le enkrat to poveste v konfiguraciji twitterja.com . SMS boste dobili, ko je napisan, lahko pa celo izključite čas, ko ne želite sporočil.

Vprašanja, komentarji, predlogi – so dobrodošli – kar tu spodaj.

Uživajte,

Vojko

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s