Mirno in prijazno

Vreme bo avgusta veliko bolj stabilno s kratkotrajnimi močnimi udari.

9KI Črna prst 2. Mesečna energija

In 8. avgusta se je pričel nov KI-jevi mesec. 9KI energija Črna prst 2 bo vodilna kratkotrajna energija vse do 7. septembra, nato pride na vrsto 9KI energija Bela voda 1.

In kaj lahko pričakujemo v tem času? 

Spomnimo se, da letošnje leto prevlada 9KI energija Temnozeleno drevo 4. Tako ni čudno, da je tako kot sem napovedal v začetku leta, leto relativno hladno. Oziroma, da je več Sončeve energije na severu in manj v naših krajih in na jugu.  Vendar letna energija vpliva le malo, saj od leta 1955 prevladuje enainosemdesetletna 9KI energija Vijolični ogenj 9. Ta povzroča, da se Svet ‘vrti hitreje’. Da pa je dinamika še večja, smo od leta 2009 naprej še pod vplivom 9KI energije Mlado drevo 3. Ta daje veliko dinamiko in nepričakovane spremembe.

Napovedovanje vremena z računalnikom je točno za nekaj ur vnaprej

z 9KI lahko napovemo vreme na dolgi rok

Tako ni čudno, da napovedovalci vremena pogosto ‘ne zadanejo’ prave napovedi, vsem računalnikom in simulatrojem vremena navkljub.  Tako so vremenske napovedi zelo točne za dan vnaprej in za nekaj ur vnaprej. Z Devetzvezdnim KI se ne znam meriti za takšne kratkoročne napovedi in tako še vedno vsak dan pogledam ali naj s seboj vzamem dežnik ali ne.

Vendar pa večino ljudi vreme danes ne zanima več kot toliko ali bomo imeli sončno in toplo, ko smo na morju, na počitnicah v gorah ali pa nas bo zeblo.  In na strani Devetzvezdni KI se v večini primerov ukvarjam s počutjem ljudi, z izzivi, ki jih imamo v določenem času in s prednostmi, ki jih lahko v določenem mesecu izkoristimo. Vendar se to ne da narediti na splošno za vse ljudi. Tako vas vabim, da si prečitate osebni mesečni predvid na teh straneh.

Pa vseeno še en klicaj za obnašanje na cestah ta mesec:

Priporočam, da si vedno vzamete dovolj časa za potovanje, kajti ta mesec se pogosto dogaja, da nastajajo zastoji celo na najmanjših križiščih. Pa ne le na cestah, tudi na poteh, v nakupovalnih centrih, v zgradbah, kjer delamo.

Vabim vas tudi na angleško stran, kjer so predvidi pisani nekoliko usmerjeno v kvalitetno partnerstvo. Hvala

 

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s