Vojko J Kalan - Astrolog in Coach

O Meni

Rojen sem nekega torka v devetletju vijoličnega ognja 9, v letu bele kovine 6, mesecu črne prsti 2, dnevu rdeče kovine 7 in uri svetlozelenega drevesa 3.  Edina pretvorba, ki mi torej ‘manjka’ je energija bele vode 1. Ker pa je moja življenjska smer enaka devetletju rojstva se zgodi naslednje:

Energija vijoličnega ognja 9 podpira energijo črne prsti 2. 2 podpira energijo bele kovine 6, ta pa generira energijo bele vode 1, ki jo je več kot dovolj za mlado drevo 3, ki hrani toliko ognja, da je vedno toplo.

Z astrologijo sem se pričel ukvarjali leta 1990, ko sem delal kot informatik. Nekaj let je bil to le hobi, v katerega nisem iskreno verjel a dalj časa, ko sem se ukvarjal z astrologijo Devetzvezdni KI, s petimi pretvorbami in s Feng Shuiem, bolj sem spoznaval, da je vse to znanje skladno s kvantno teorijo in z energijo holograma.

Najprej sem se učil iz knjig in iz prakse. Ko sem bil prepričan sam vase, sem se šel učit k velikemu učitelju na Nizozemsko. Roel Hil – Xilu (He Luo) je učenec Mojstra Feng Shuia in Devetzvezdnega KI-ja, profesorja matematike in elektronike z imenom Joseph Yu. Tam sem se leta 2003 poglobil v teorijo in prakso in študij nadgrajujem vse do današnjega dne.

Leta 2002 sem pričel z objavo rednih mesečnih predvidov na spletni stran http://www.9zvezd.com. Tu sem do sedaj objavil več kot 1000 člankov – mesečnih predvidov in več kot 1000 dnevnih predvidov.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s