2. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

Danes praznuje 45 let bobnar

John Stanier - KI 5 6 4

John Stanier

Devetzvezdni KI – 5 6 4

-.-

2. avgust 2013

Poglejmo, katere energije vladajo danes: in seveda si lahko prečitate tudi mesečni horoskop

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija bele kovine 6

Energija bele kovine 6 ni tako lahkotna, kot tista, ki je vladala prejšnji mesec. Pa to ne pomeni, da to ni dobro. Pri rdeči kovini 7 (ta je prevladovala prejšnji mesec) nismo vedno vedeli za kaj gre, kajti dogodki so se vrstili (ali vrteli) kot ‘mačka okrog vrele kaše’. Videli smo dim, a nismo vedeli, kje je ogenj. Energija bele kovine 6, ki prevladuje od 7. julija 2013 pa do 7. avgusta letos, je bolj neposredna, direktna, jasna. Običajno naravnost pokaže na bistvo dogodka in na pravo vsebino. Tega seveda ne marajo tisti, na katere bela kovina kaže, niti tisti, ki so ‘imeli prste zraven’. Ker pa pri mesecu bele kovine 6 ne gre za človeka -spomnimo se, da gre za energijo – nas takšno delovanje nemalokrat preseneti. Pa ne zaradi delovanja samega. Bolj zato, ker smo si prejšnji mesec zatiskali oči in smo odvračali pozornost od bistva, ki se sedaj neizprosno – zgodi.

Toliko o energiji 6 na splošno. Kot sem napisal že pred nekaj leti – napovedujem le še dobre dogodke. Ker pa je ‘dober – slab’ atribut odvisen od opazovalca, je najbolje, da ne napovem nič. Seveda pa v mesečnem predvidu vsakemu od vas nakažem ne le na področje, na katerem naj intenzivno deluje, temveč tudi zelo konkretne napotke, da bo vaš osebni napredek čim hitrejši in lagodnejši.

Dnevna energija  KI 7

Lahkotna energija najmlajše hčerke v osenčlanski družini je zanimiva in pisana. Vendar ni vse dobro takrat, ko je vse lepo. Kajti najmlajša hči se ne zaveda, da ‘pomesti pod predpražnik’ ne prinese vedno dobre rezultate….

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 6 7

 

Bela voda 1

Ko greste med ljudi in se držite discipline,

vse teče dobro…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Le počasi danes.
Edino dobro je, da se hitro spreminjate – VI

A vse, kar je v tem svetu, delajte – počasi. (danes)

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Še en karmični dan ta mesec –  ko je najbolje, da oddelate to, kar ste obljubili – delegiranje vam tokrat ne pomaga in vam ne prinese pravih rezultatov. Rezultate pa vam da vse tisto, kar ste se namenili oddelati že pred štirimi ali petimi leti i prejšnji ter ta mesec.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

V svetu vidite vse!

Vidite vse tisto, kar ste – VI.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Preglejte dokumente.

Pozorno delajte z denarjem.
Morda tokrat srečate človeka, ko se vam uresničijo sanje.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Vaša družina vam prinaša veliko dobrega. Bodite prijazni do vseh in vsakega,
veliko več dobite od nje.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes počnite vse tisto, kar želite, da drugi vidijo na vas.

In nič tistega, kar želite skriti.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Le naprej.
Z vso paro pričnite z vašimi projekti.
Danes srečate novega partnerja. A le vi ga lahko ‘ujamete’

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela prst 8

Naredite kar ste obljubili družinskim članom in prijateljem.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!

Komentiraj