17. oktober 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

17. oktober 2013

Cesar na fb

… ja, tja je dal skorajda vso svojo (javno) pozornost –
samo zato, da lahko vse drugo dela bolj prikrito…

20131017_93533

Ta dan ni lahek za vas, ki ste rojeni v trojki. Karmični dan v karmičnem mesecu vam da jasno vedeti kam ‘pes taco moli’. Zadeva je lahko veliko bolj resna, ko menite, da se vam vse to dogaja samo začasno, da to ni zvezda stalnica. Pa ni tako. Karma običajno kaže vse tisto, kar vam je že prešlo v navado..

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna… Tako že od 1955-tega leta naprej življenje teče pospešeno hitro in se še pospešuje v letih 2000 naprej, ko so devetletne energije takšne, da energijo 9 podpirajo.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija svetlozeleno drevo 3

Energija svetlozelenega drevesa 3 je močna in udarna. Pride kot strela iz jasnega in potem je spet vse tiho – in nikoli zares ne vemo ali bo spet prišla ali pa je dolgo ne bo več, ker je izpraznila vso svojo energijsko zalogo…

Dnevna energija  KI 3

‘Nora’ energija mladega drevesa 3 lahko obrne vse in vsakogar – posebej, ko je vladajoča – torej najšibkejša in pod taktirko rumene prsti 5 – in to je danes – in se bo zgodilo še nekajkrat ta mesec. To je čas, ko so izpostavljeni ljudje v uniformah, ki naj bi skrbeli za javni red in mir, pa železničarji, električarji in dan električnih naprav.

– . – 

Dnevni horoskop za

KI dan 9 3 5 3 3

 

Bela voda 1

Novi, novi, novi in nori začetki se porajajo v tem mesecu. Zaenkrat so to začetki, ki se porajajo globoko v vas – tisti in takšni, ki jih drugi še ne morejo zaznati niti sšestim čutom, kaj šele z zemnimi čutili. Kljub temu pa vi veste, da se spremembe dogajajo in jih še skrivate, saj si mnogi ne želite priznati te resnice. Stopite naprej, spoznavajte nove ljudi, kajti skozi njih spoznavate vas same.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Te dni vam je podarjen ves rezultat vašega delovanja v preteklih petih letih – pa naj bo v obliki nagrade ali v obliki dela in obveznosti.  Glejte, da boste pobrali in obrali ves vam namenjen pridelek, saj ga je lahko veliko več kot si sploh predtavljate. Bodite pa prijazni, nežni, jasni, ljubeči, zvesti in naj bo ego le za vašo varnost in nič več.

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Ta nori dan – današnji dan. Je dan, ko se vam dogajajo stvari, za katere si pred leti niti predstavljati niste mogli, da obstajajo. Ohranite stik z zemljo (bodite prizemljeni) in hkrati si dovolite izkušnje novega (norega) sveta, ki lahko vsebuje vse tisto, kar si želite in kjer lahko odvržete prav vse bojazni. Storite to sedaj, danes, ta trenutek…

Svetlozeleno drevo 3

Saj ste prečitali mesečni predvid, mar ne?
No, danes se vse dogaja ‘na kvadrat’.
Sprejmite resnico trenutka in težave boste reševali expresno.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Tudi danes – tako kot včeraj:

Naredite to, kar je odvisno od vas.
Z okolico pa izmenjujte le to, kar je nujno –
vendar tudi trikrat, če je to potrebno, ko vas ne razumejo pravilno!

Prosite za pomoč, bodite nežni, ljubeči, strpni ( v sebi). Nihče ni rekel, da bodite sladki kot med!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Danes velja še bolj:

Še vedno se zatika vse, kar želite opraviti hitro.
Torej le počasi in pozorno.

Hkrati je to odličen čas za načrtovanje in učenje v srcu.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Pozorno z denarjem.
Ste dobili pošto od sodnika ali banke?
Bodite skrbni in strpni.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Zabava je odlična stvar – ko jo je prava mera in, ko jo organizirate zato, da se imajo dobro vsi vaši prijatelji. Ko pa se zabave vrstijo zaradi vas, opravite še kaj dobrega!

Saj že veste: Ta mesec lahko opravite veliko več kot si predstavljate,
če se le spravite v akcijo.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Danes je res še bolj,
da se potencira, jača vse tisto, kar doživljate že od leta 2009 naprej.
Izberite torej svoj nov način dela.

Odveč je na dan spravljati vaše osebne težave.
Če v vaši družbi ni veselih ljudi, se poglejte v ogledalo –
ali iz njega zre vesela oseba? Recite ji kaj lepega, da se nasmeji!

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!

Komentiraj