21. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 5 7

!Klicaj dneva!

2014 – Temnozeleno drevo 4
5. maj – 6. junij – Rumena prst 5

24-urni horoskop

Dnevna energija 9KI – Rdeča kovina 7
Dnevni predvid – Dnevni horoskop

Po svojih končnih rezultatih je 9KI energija Rdeča kovina 7 zelo podobna 9KI energiji Bela kovina 6. Vendar pa je način delovanja povsem drugačen. Tako je zelo drugačen tudi današnji dan, kjer več pozornosti posvečamo družini, partnerju, druženju in družbi v celoti, ne glede na to ali je to praznovanje ali skrb glede skupnega imetja ali organizacija dela. Danes na površje pridejo že pred časom sklenjene pogodbe, dogovori in odločitve. Čeprav so razkrite zadeve lahko zelo resne in odgovorno sprejete, je danes zabaven in prijazen dan. Kljub temu velja dobršno mero pozornosti posvečati gibanju v prostoru, posebej v prometu in tam, kjer se ljudje gibljejo z nevarnimi bremeni.

Bela voda 1

Čeprav pišem o tem, da je danes prijazen in prijeten dan, za vas ni vedno tako, razen, ko si ga naredite sami. To vam toplo priporočam, kajti vi imate sposobnost kreacije iz čistega vira – iz vašega bistva. Seveda si ga morate najprej priznati, nato spoznati in nato lahko delujete.  Za tiste, ki niste tako daleč: Bodite mirni in dolgoročne odločitve sklepajte načrtovano in premišljeno – ne zaradi čustvene razburkanosti.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Premišljeno in počasi. Predvsem naj bodo premišljene vaše besede in počasni ter premišljeni vaši fizični premiki v prostoru. Globoko vdihnite skozi nos in nato počasi izdihnite skozi rahlo odprta usta vsakokrat, ko želite povedati nekaj ključnega ali pa niste mirni in zbrani.
Dan bo tako tekel lepše in vi boste opravili več dela z manj aktivnostmi.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

To je vaš dan. Dan, ko se učite iz življenja, iz resnice trenutka, ki vam je podana na vsakem koraku. Sprejmite jo. Zahvalite se zanjo. Vsakič, ko ugovarjate, razlagate, se jezite, želite pozabiti, zamahnete z roko pomeni, da resnice ne sprejemate. Le zahvalite se za trenutek resnice, čeprav boli in bodite veseli, saj na ta način stopite korak naprej.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Sami sebi ste lahko vir moči, ko v miru prisluhnete sebi, namesto, da tekate sem in tja tako kot ‘zahteva’ (želi) od vas okolica.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Pozorno z izjavami in denarjem. Začutite vaše prijazno srce in na ta način komunicirajte tako s seboj kot z okolico. Ljubezen je le ena.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Čeprav se vam morda ne zdi, je to prijazen dan za vas vse dokler stojite na tleh in ne sanjate preveč. Danes največ naredite zase, ko z veseljem delate za druge. Seveda to ne pomeni, da bi vas kdo izkoriščal. Ne, nikakor. Za druge delate le takrat, ko v srcu čutite, da delajo dobro, da to, kar delajo delajo za dobro vseh. Vi pa jim pomagate.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Danes ste videni. Opaženi. Ne morete skriti ničesar. Pa saj tudi ni potrebno. Pokažite vaše kvalitete svetu. To, kar vam od današnjega dne ostane – je izkušnja, ki jo lahko uporabite od sedaj naprej.  Je pa to tudi dober dan za priložnostni nakup v manjšem znesku tistih stvari, za katere ste nakup že načrtovali.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Ko se vam zdi, da vas nekdo neprestano opazuje, kontrolira vam povem – res je. Opazujete se vi sami, zato le mirno in veselo naprej. Vaša dnevna energija je tista, ki ima za posledico ta občutek. Omogoča vam, da vaše želje, vaše cilje, vaše namere lahko izvajate bolj osredotočeno vse dokler se zavedate sebe bolj kot motilnih faktorjev v vaši okolici.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Opravite obveznosti do okolice in predvsem do vas samih. Kajti le kdo bi vam verjel, da držite besedo njim, ko pa vidijo, da zase ne poskrbite tako kot bi lahko.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen. Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop: poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s